Nature & Vitality K2 + D3 folyékony vitamin készítmény

-6%
Nature & Vitality K2 + D3 folyékony vitamin készítmény
Szállítási idő
2-4 munkanap
3 190 Ft
2 990 Ft
Kezdete: 2020.01.03   A készlet erejéig!
Egységár: 50 Ft/adag

Nature & Vitality folyékony K2 vitamin készítmény D-vitaminnal. A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges. a D3-vitamin fokozza kalcium fölszívódását.

Részletek

A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba, fogakba) és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, erek). 


A K1-vitaminról az utóbbi években kiderült, hogy nagyon nagy mennyiségben való fogyasztása képes növelni a K3-vitamin termelődését a szervezetben és azt is megállapították, hogy annak jelentős része a szöveteinkben K2-vitaminná alakul. Ezért a K-komplex étrend-kiegészítő cseppek a K2-vitamin mellett K1-vitamint is nagy mennyiségben tartalmaz.


Mivel a D3-vitamin fokozza kalcium fölszívódását, ezért K2-vitamin nélkül fokozhatja a kalcium ereken és lágyszöveteken való lerakódását is. Ennek megelőzésére min. 45mcg K2 MK-7-re van szükség. Ezért hoztuk létre a K2 + D3 készítményünket.


Adatok
Kiszerelés
60 adag
Cikkszám
st40
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!