Nutriversum
Kiemelkedő minőségű tojásfehérje klasszikus ízekben!
Ahogy a legtöbben tudják, a fehérjék értékességét egy viszonyszám alapján mérjük, amely a biológiai érték. Ez egy szám, amely kiszámítása során többek között figyelembe veszik az adott fehérje felszívódási sebességét, a hasznosulás mértékét, illetve az aminosavprofilt is. Azt viszont sokan nem tudják, hogy a fehérjéket mindig a tojásfehérjéhez mérten vizsgáljuk, tehát a tojás értéke a viszonyszám, épp úgy, mint a glikémiás indexnél a szőlőcukor.
A tojásfehérje tehát amellett, hogy egy kiemelkedően magas minőségű teljes fehérje, még az is elmondható róla, hogy mivel teljesen tejmentes, laktóz- illetve kazein-intoleranciával küszködők is bátran fogyaszthatják, sőt, az alapanyag természetesen a gluténmentességnek is megfelel.
Kinek ajánljuk?
Neked, ha
Próbáld ki te is!
Hogyan fogyaszd?Célod, fehérjebeviteled függvényében fogyassz minden nap 1-2 adag Egg Pro turmixot.Sportolás, edzés után 20 percen belül mindenképpen javasoljuk a fogyasztását, célodtól függetlenül, illetve reggelid fehérje kiegészítéséhez is megfelelő alternatívát nyújthat.
Elkészítés: 30 gramm port, 250 ml vízzel vagy tejjel shaker vagy turmixgép segítségével készíts el és már fogyaszthatod is.
Kiszerelés: 500 g
Ízek: csokoládé, vanília
Figyelmeztetés
Száraz helyen, legfeljebb 25°C- os hőmérsékleten, fagytól és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.Gyermekek elől elzárva tárolandó. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.