Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula 90 db

Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula 90 db
Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula 90 db
Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula 90 db
Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula 90 db
Szállítási idő
2-3 munkanap
14 990 Ft
Egységár: 167 Ft/db

A fogantatás sikerében, illetve a magzat egészséges fejlődése érdekében nemcsak az anya, hanem az apa étrendje, életmódja is meghatározó szerepet játszik.  A korral elsősorban nem a spermiumok mennyisége csökken, hanem a minőségük is romlik. A Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula tartalmazza mindazon vitaminokat, ami a hímivarsejtek mennyisége és minősége szempontjából különösen fontosak.

Részletek

Kedvezőtlen tendencia, hogy az utóbbi években a meddő párok száma világszinten és hazánkban is egyre növekszik. Ma már minden ötödik-hatodik gyermektelen házastársi, vagy élettársi kapcsolatban jelen van a probléma (KSH). A probléma számos okra vezethető vissza, szerencsésebb esetben nem szervi eredetű. A fő ok talán a környezeti hatásokban és az egyre idősebb korban történő gyermekvállalásban keresendő.

Mint egészségi problémáink nagy része, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásával az állapot jelentősen javítható, megszüntethető. Vitaminunk külön-külön hölgyeknek és uraknak egyaránt tartalmazza a szükséges összetevőket, hogy optimális hormonális- és egészségi állapotba tudjanak kerülni a baba fogantatáshoz.

A párok tagjai egy-egy terméken belül hozzájuthatnak azokhoz az aktív összetevőkhöz, amelyek nélkülözhetetlenek a várandósság kialakulásához.

 

Fertility For Men: Taurin, L-Arginin, Karnitin, Q10, Cink, D-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, 8 fajta B-vitamin

Ahhoz, hogy ezeket az orvosi kutatások által is hasznosnak talált összetevőket valaki együttesen fogyasztani tudja, most 4-6 különböző termék megvásárlására van szüksége.

A Fertility for Men kapszula összetevői:

Taurin: A leghosszabb kort megélő emberekben, általában van egy közös pont. Az átlagosnál sokkal nagyobb mennyiségben fogyasztanak taurint. A taurin a szervezet szinte minden területére kihatással van, úgy mint a szív és érhálózat, hormontermelés stb. Hiányaként terméketlenség is kialakulhat.

Karnitin, Arginin, Q10 koenzim: Kapszulánkban helyet kapott két fontos termékenységfokozó aminosav az L-karnitin és L-arginine. Az L-karnitin adja a spermiumok energiáját, az L-arganine pedig a spermium legnagyobb építőeleme – a spermiumot felépítő aminosavak 80%-át teszi ki. Keverékünket a Q10 koenzimmel is erősítjük, ez szervezetünk minden területén részt vesz az energiametabolizmusban, és növelheti a spermiumok gyorsaságát és állóképességét.

D-vitamin: A fogantatással próbálkozó párok, sok esetben nem is sejtik, hogy egy olyan egyszerű dolog áll a sikertelenség hátterében, mint a D-vitamin hiánya. A D-vitamin inkább hormon, mint vitamin, így szerteágazó hatásai vannak szervezetünkben.

Cink: A cink termékenységre gyakorolt kedvező hatásait talán még azok is ismerik, akik nem foglalkoznak sokat a témával – mind a hormonális, mind az immunológiai működés szempontjából fontos nyomelem. Hiányában kromoszóma károsodás és immunológiai zavarok léphetnek fel.  Mindkét leendő szülőnek célszerű ezért fogyasztani. Ez az ásványi anyag életképessé teszi a spermiumokat és megnöveli a számukat

E-vitamin: Szervezetünknek szüksége van E-vitaminra. Itt számos előnyei közül, az erőteljes antioxidáns hatását emelnénk ki, mert így védelmet nyújthat az ivarsejteknek, mozgékonyabbá teheti őket és a számukat is növelheti. A tartós E-vitaminhiányt, a férfimeddőség egyik kiváltójának tartják.

B-vitamin komplex: A B-vitaminok támogatják a reproduktív funkciókat, ezáltal növelik a termékenységet mind a férfiak, mind a nők esetében. Vannak olyan, önmagukat termékenység-fokozóként feltüntető termékek, melyek szinte csak B-vitaminokat tartalmaznak. Ez alapjában véve jó, de természetesen nem feltétlenül elegendő, fontosságát azonban mindenképp jelzi.

C-vitamin: Ha lehet ezt mondani, az egyik legfontosabb termékenység-fokozó vitamin. Szent-Györgyi Albert felfedezése az egész test egészsége szempontjából fontos, de a termékenységben kulcsszerepet tölt be. A C-vitamin erős antioxidáns, növeli a spermaszámot és a spermák aktivitását. A herében a C-vitamin koncentrációja 20-szor magasabb, mint a test más részeiben. Elégtelen C-vitaminfogyasztás esetén az ott betöltendő szerepét nem tudja ellátni ez az összetevő.

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Sensitive Nutrition Fertility for Men kapszula hatóanyag táblázat

Adatok
Kiszerelés
90 db
Cikkszám
sn03
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!