Venoptim Mikronizált diozmin, vadgesztenye, szőlőmag tartalmú tabletta - 30 db

Rendelhető
Venoptim Mikronizált diozmin, vadgesztenye, szőlőmag tartalmú tabletta - 30 db
Kiszerelés
30 db
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
3 190 Ft
Egységár: 106 Ft/db

Venoptim: a legjobban bizonyított venoaktív hatóanyagok  együttes erejével. A Venoptim tartalmazza a visszérbetegség tüneteinek enyhítésére nemzetközileg ajánlott venoaktív hatóanyagcsoportok legjobban bizonyított képviselőjét: flavonoidot (diozmint), szaponint (vadgesztenye kivonatot), egyéb növényi kivonatot (szőlőmag-kivonatot). Ezen kívül tartalmazza a Centella asiatica (Gotu kola, tigrisfű, ázsiai gázló) kivonatot, mely fokozza a mikrokeringést.

Részletek

A visszerekre ható (venoaktív) gyógyszerek hatóanyagai túlnyomó többsége természetes növényi kivonatok, melyek étrend-kiegészítőkben is megtalálhatók.

A Venoptim tartalmazza a visszérbetegség tüneteinek enyhítésére nemzetközileg ajánlott venoaktív hatóanyagcsoportok legjobban bizonyított képviselőjét: flavonoidot (diozmint), szaponint (vadgesztenye kivonatot), egyéb növényi kivonatot (szőlőmag-kivonatot). Ezen kívül tartalmazza a Centella asiatica (Gotu kola, tigrisfű, ázsiai gázló) kivonatot, mely fokozza a mikrokeringést.  

A mennyiségi összetétel  (450 mg mikronizált diozmin, 100 mg vadgesztenye, 100 mg szőlőmag, 60 mg Centella asiatica kivonat tablettámnként) két főbb prioritást tükröz: a magas diozmin tartalmat, valamint a napi egyszeri adagolást.

A diozmin a legmagasabb szintű bizonyítékokkal rendelkező venoaktív anyag.

Mi adja a Venoptim tabletta létjogosultságát?

Az összeadódó (szinergista) hatás lehetoségét kínáló kombináció 

Az összeadódó hatás lehetőségét hordozó specifikus hatásmechanizmusok:

  • diozmin: vénaspecifikus gyullásdásgátló hatás, nyirokkeringést javító hatás;
  • vadgesztenye kivonat: gátolja a hyaluronsav lebontását, ami fontos szerepet játszik a gyulladáscsökkentésben és a szöveti regenerációban;
  • szőlőmagkivonat: gátolja a kollagén és az elasztin lebontását, ezzel növeli az érfal rugalmasságát és ellenálló képességét;
  • Centella asiatica: fokozza a kollagén termelést.

Kinek ajánljuk a Venoptim tablettát?

Visszérpanaszok és tünetek, valamin rizikótényezők esetén:

 Panaszok: fáradt, nehézláb-érzés, lábfájdalom, viszketés, lábikragörcsök, a boka és a lábszár duzzanata

Tünetek: seprűvénák, pókhálóvénák, varicosusos (tág, kanyargós) vénák, ödéma (vizenyő),

bőrvörösség, lábszárfekély

Rizikótényezőköröklött hajlam; magas életkor;női nem, terhesség, fogamzásgátló tabletták;

álló- vagy tartós ülőmunka; mozgásszegény életmód; meleg idő; elhízás;  vénás trombózis

Miért ajánljuk a Venoptim tablettát?

Bizonyitott, minőségi, ésszerű

  • Bizonyított hatóanyagok világvezeto gyártóktól
  • Minőségi mikronizált diozmin: 70% < 2 mikron, megfelel az Európai Gyógyszerkönyv

       követelményeinek

  • Ésszerű kombináció: összeadódó hatások potenciálja
  • Kényelmes: napi egyszeri adagolás

A Venoptim a legjobban mikronizált diozmint tartalmazza. A mikronizáció, mely 2 mikron alá csökkenti a hatóanyag részecskék méretét, a fokozott felszívódáson keresztül dózisfüggoen növeli a hatékonyságot

Adagolás: Napi egy tabletta.

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. 
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! 

Adatok
Vonalkód
5999884395072
Cikkszám
sie5
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!