Vitaking Ginkgo Biloba kivonat 60 mg - 90 db

Rendelhető
Vitaking Ginkgo Biloba kivonat 60 mg - 90 db
Vitaking Ginkgo Biloba kivonat 60 mg - 90 db
Vitaking Ginkgo Biloba kivonat 60 mg - 90 db
Vitaking Ginkgo Biloba kivonat 60 mg - 90 db
Kiszerelés
90 db
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap
2 210 Ft
Egységár: 25 Ft/db

A Ginkgo Biloba, más néven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. Lényeges a keringési rendszer normál működéséhez, valamint a megfelelő időskori agyműködéshez.

Részletek

Ginkgo Biloba kivonat a szellemi frissességért

A Ginkgo Biloba kivonat készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő legyező alakú leveléből vonják ki. A Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A páfrányfenyőt a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban.  A  áltermését, “gyümölcsét” a kínaiak csemegeként is fogyasztják.

Mit jelent a név?

A Ginkgo Biloba levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul „lebeny-t jelent. A páfrányfenyő fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek.

Miért kivonat?

A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Ez a készítmény kapszulánként 60mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a  (14,8mg) flavon glikozid, és 7,7% (4,6mg) terpén-lakton.  Amikor ilyen terméket vásárolsz, mindenképp nézd meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!

A Ginkgo Biloba kivonat:

 A  hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló)

 Fokozza a kognitív teljesítményt

 Segít fenntartani a kognitív funkciókat

 Segít fenntartani a mentális jólétet

 Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat.

 Segíthet fenntartani a jó kognitív funkciókat

 Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával.

 Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.

 A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez.

 segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

A Ginkgo Biloba kivonat fogyasztását elsősorban 50 év felettieknek, diákoknak és szellemi munkát végzőknek ajánljuk. Ez a Vitaking termék tablettánként 60 mg Ginkgo kivonatot tartalmaz. 

Fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukorszintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.

Tömeg 90 g
Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés

90 tabletta

Napi ajánlott mennyiség

1 tabletta

OÉTI-szám

5996/2009

Adatok
Vonalkód
5999561258560
Cikkszám
VK2104
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!