Szafi Reform
Igazi superfood, smoothie-ba, turmixba vagy joghurtba keverve, reggeli müzlihez, kásához is adható.
A maca por nem más, mint egy Peruban és az Andokban őshonos növény, a Lepidium meyenii gyökerének porított készítménye. Őshazájában, Dél-Amerikában a helyi lakosok által nagyra becsült nyersanyag, amit a hagyományos, népi gyógyászatban széleskörűen alkalmaznak gyógynövényként.
Az őslakosok a megfigyeléseik alapján energizáló szerként alkalmazták, ezért elterjedt a „Perui gingzeng” neve is. A népi gyógyászatban használták továbbá az immunrendszer működésének támogatására, illetve úgy tartják, kedvező hatással van a hormonháztartásra és a termékenységre is.
A gumókhoz hasonlóan a maca por tápanyagtartalmának nagy részét szénhidrátok adják, ami gazdag élelmirost-tartalommal párosul, továbbá a maca fehérjeforrás is.
Fogyaszthatjuk smoothie-ba, turmixba vagy joghurtba keverve, megszórhatjuk vele a reggeli müzlinket vagy kásánkat is.
Átlagos tápérték
100 g maca porban
Energia:
1503 kJ / 359 kcal
Zsír
2 g
0,9 g
Szénhidrát
67,5 g
32,5 g
Rost
6,5 g
Fehérje
13,5 g
Só
0,05 g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Kiszerelés: 80 g
Gluténmentes
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.