A vörös- és kékszőlő-fajták héjában lévő vegyületekkel számos szakirodalom foglalkozik, különösen a bennük található rezveratrol kapcsán. A vörösszőlő-héj értékes növényi színanyagokat hordoz.
A kutatásokban egyre inkább különválnak a bogyóval (gyümölcshéj és -hús), valamint a szőlőmaggal kapcsolatos eredmények. Kiderült ugyanis, hogy a bogyó egyes részei más-más tulajdonsággal rendelkeznek, így ma már külön is lehet kapni a szőlőszemek héjából, valamint magjából készült termékeket, kivonatokat.
A termék magyar szőlőfajták felhasználásával, korszerű technológiával készült.
A blnce Vörösszőlőhéj-őrlemény a szőlőlé kinyerése után maradó héjrészek és gyümölcshús szárított, őrölt formája (szőlőmagtól elválasztva), fényvédő tasakba csomagolva. Élelmi rostokban gazdag termék.
Allergéninformáció: Szezámmagot felhasználó üzemben készült.
Ajánlott 2 x 1 mokkáskanál (10g) őrlemény-keverék fogyasztása nyersen, pépes ételbe, főzelékbe, kásafélékbe vagy turmixba, folyadékba keverve. Rostos jellegénél fogva nem oldódik vízben, ez hatását nem befolyásolja. Főzni-sütni nem ajánlatos
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.